Ce îmi place să fac

Interesul meu de bază este ca atât eu, cât și cei din jurul meu să avem o viață sănătoasă, cu un nivel ridicat de calitate, împlinire și fericire. Cred cu putere că aceasta depinde în mare masură de noi, dar și de calitatea vieții celor din jurul nostru, prin urmare un individ fericit face parte dintr-o societate fericită.

Cu ajutorul prihologiei am învățat diverse tehnici de antrenament psihologic cu care să pot să mă apropii de aceste obiective iar acum doresc să le împărtășesc cu cei din jur.

Meseria de psiholog este versatilă și poate fi abordată din multe perspective și eu mi-am propus sa însoțesc persoanele pe drumul lor, ajutându-le să își răspundă la următoarele întrebări:

  • de ce am o problemă?” adică să identificăm factorii cauzali care stau la baza problemei
  • „am cu ce să schimb situația?” ne ajută să identificăm resursele personale și punctele forte cu care să fie depățite problemele de viață
  • cum aș putea face să schimb situația?” ceea ce duce la facilitarea eliminării factorilor cauzali și antrenarea pentru o viață sănătoasă
  • pentru ce să fac schimbarea?” adică să găsim motivațiile personale pentru a avea o calitate a vieții mai bună

După cum poate fi observat, demersul psihologic este de colaborare, iar implicarea individuală a clientului este atât o nevoie de bază, cât și un obiectiv final.

Acestea vor fi realizate prin procese de evaluare și consiliere psihologică, prin psihoterapie, coaching, dezvoltare personală, training, oferite atât individual, cât și în grup.

Pentru persoanele dornice să trăiască o viață sănătoasă la nivel fizic, psihic și social, care doresc să se antreneze pentru starea de bine, am disponibilitatea să interactionez direct in Bucuresti sau on-line pentru lucrul la distanță.

Pentru a stabili o întâlnire, răspund cu deschidere la urmatoarele date de contact: email contact@monalisatudor.ro sau la telefon 0724420279.

Autor: Monalisa Tudor

psiholog, psihoterapeut, trainer